İnsanoğlu yaratılışından bu yana renklere karşı her zaman bir ilgi ve cazibe hissetmiştir. Bende renklere karşı ilgisi çok olan kişilerdenim. Bu yüzden geçtiğimiz hafta odamın rengini değiştirmek istedim ve hemen elime marshall boya renk kataloğu 2013 ü aldım. Bir çok renk mevcuttu ve hangisini sececeğime karar verememiştim.

Bu konuda odamı boyayacak olan boyacıya danışmak istedim ve kendisinin bana şöyle bir yorumu oldu. ” marshall boya renkleri çakıl taşı ” genç odalarında son trendler arasında bunu kullanmanızı tavsiye ederim dedi. Bende kendisinin bu tavsiyesine uydum ve odamı çakıl taşı rengine boyattım. Artık odamın duvar dekorasyon rengi tamamen gözüme hoş gelmeye başlamıştı. Boya yapımına başlamıştık bir kere artık sonu gelmezdi oturma odası , misafir odası derken ben kendimi baya bi kaptırmışım. Aradan bir müddet geçtikten sonra boyacı ustamız işi yaparken bir anda aklıma maliyet konusu geldi endişeye kapıldım ve ” marshall boya fiyatları ne aralıkta ? ” diye bir soru sordum. Aldığım cevap beni çok rahatlattı. Çünkü marshall boya fiyatları piyasanın oldukça altında bir fiyattan satılıyordu. Bu sevinçle evimin bütün odalarını keyifle gönlümün seçtiği renge boyattım.

Siz değerli takipçilerimle boya renklerimi paylaşarak konuyu bitirmek istiyorum. Oturma odası rengi damla sakızı , salon boya rengi kum beji , yatak odası ve genç odası renkleri çakıl taşı rengindedir. Marshall boya renkleri kartela sını elinize aldığınızda bu renklere bir göz atmanızı tavsiye ederim.