Son zamanlarda bayanların yeni gözdesi olan 2016 köşem koltuk modelleri birbirinden farklı renk ve modelleriyle bayanların dikkatini çekmektedir. Renklerinin bir hayli ahenkli oluşu sade bir odayı bambaşka boyutlara taşımaktadır. Son zamanlarda tercih edilen renkli köşem koltuk modelleri yeni evli çiftler tarafından sevilerek kullanılmaktadır. Ayrıca sadece koltuk olarak da kullanılmamaktadır.

Yeni evli çiftlere sık sık misafir gelir. Hatta gelen misafirler genellikle kalmayı tercih eden anne babalardan oluşur. Bu nedenle yatıya kalan misafirlerin geceyi rahat geçirmeleri için de modern köşem koltuk modellerini tercih etmeleri gerekebilir. Sebebi ise bu modellerin aynı zamanda çekyat şeklinde kullanıyor oluşudur.

Bir önemli diğer detay ise bayanların temizlik derdinin olmasıdır. Genellikle haftada bir kez genel temizlik yapmak zorunda iseniz koltuklarınızın yüksek olmasına dikkat etmeniz gerekir. Her seferinde ağır olan şık köşem koltuk modellerini çekmek zorunda kalmayasınız. Koltukların yüksek oluşu makinenin ya da viledanın koltukların altına kolaylıkla girmesini ve yerlerin temizlenmesini sağlayacaktır.