2015 Duşakabin Modelleri

Duşakabinler günümüz evlerinin ve yoğun şehir hayatının vazgeçilmezleri haline geldiler. Her ne kadar banyolarda küvetlerin rahatlığı ayrı bir yere sahip olsa da, duşakabinler pratik ve temizliği kolay oluşları nedeniyle daha çok tercih edilmektedirler.

2011 Duşakabin Modelleri

2015Duşakabin Modelleri

Küvetlerde bilindiği üzere genellikle yaşanan sızdırma ve alt komşunun tavanında nemlendirme sorunları mevcuttur ki bir çok insanı küvet yerine duşakabin seçmeye iten en temel etkenler başında bunlar yer almaktadır.

Küvet daha çok rahatlığı ve banyoda uzun süreler geçirmeyi isteyen insanların ilgisini çekerken, pratik veya çalışan insanların talepleri daha çok duşakabinler yönünde olmaktadır ki bu seçimler konusunda elbette fiyat faktörü de etkilidir. 2015 duşakabin modelleri arasında oldukça ilginç tarzlar mevcut.

 

2015 duşakabin modellerinde genellikle sadelik ve saydamlık hakim olacağa benziyor. Ünlü tasarımcıların kreasyonları göz önünde bulundurulduğunda 2015 duşakabin modellerinde genellikle hafif gölgeli bir camın arkasındaki net görüntü karşımıza çıkıyor. Tabii bu saydamlık da duşakabinin içine giren kişiye bir ferahlık hissi sağlamış oluyor. Özellikle kapalı mekanlarda kalma fobisi olan kişiler için 2015 duşakabin modelleri oldukça geniş seçenekler sunacağa benziyor.