Her yerin dekorasyonu bir yana, banyonuzun dekoru da son derece önemli. Aksine banyonuzdaki eşyaların yerini değiştirme gibi bir durumunuz olmadığı için, mekânınıza kalıcı bir güzellik sağlamanız daha iyi olacaktır. Bunun için size birkaç önerimiz var:

Banyo Tasarım

Banyo Tasarım

• Hoş bir koku… estetik bir görünüm… artık gliserinli sabunların çekici kokuları ve farklı renkleri var. Banyonuza katacağı estetiği görmenizi tavsiye ederim. Bu kokusuyla saran mumları küçük bir meşrubat bardağına renkli kumlarla beraber koyarsanız, banyonuza değişik bir dekor oluşturacaktır.

• Tül şeklinde ve içinde farklı esansları barındıran keseler şimdi çok moda. Bu hoş ayrıntıyı kendiniz hazırlamanız mümkün. Bir tül parçasının içine ufak parçalara böldüğünüz sabunları koyun. Hatta sabun ve tülün renklerinin aynı olmasını sağlayın ve tülün ağzını sabitleyin. İşte keseniz hazır. Hatta kokulu mumlarla da bu tülleri değerlendirebilirsiniz.
• Aldığınız değişik renk ve biçimlerdeki sabunlara şekilli kurabiye kalıplarını hafifçe bastırarak kendiniz için bambaşka sabunlar yaratabilirsiniz. Denemenizde yarar var.