Banyoların ve  mutfakların vazgeçilmezi olan lavabolar şimdilerde onları daha şık ve farklı göstermenin yollarıyla süsleniyor. Özellikle 2014 yılına yeni girdiğimiz şu günlerde farklı tasarım ürünleri çıktı. Bu ürünler, şık ve modern olduğu kadar kullanışlı da.

Musluk üreticilieri, özellikle mutfaklarda büyük kolaylık sağlayacak olan ve çeşmeden ayrılan musluk başı düşüncesini hayata geçirdiler. Musluk boırusu biraz daha uzun kıvrımlı ve içerisinden çıkan bir metal hortum yardımıyla kullanılan bu modeller, son derece rahat ve bir o kadar şık.

 

Musluk Batarya Modelleri

Bu yıl tasarımlar sıradışı özellikleriyle çok konuşulacağa benziyor. Bu yeni tarzlar, tüketici tarafından daha çok tercih ediyor ve sıradanlıktan kurtulmak isteyenlere onlarca farklı seçenek sunuyor. Ayrıca, sadece görünümü, kullanışlı olması değil, su tasarrufu sağlaması sayesinde de çok tutulmakta. Sensörlü musluklar özellikle tercih sırasında birinci sırada. Bu musluk modellerini artık lokantalardan tutun bir çok mekan da kullanmakta. Kristal musluklar da son derece ideal.  Su lekeleri ve paslanma karşıtı olan bu ürünler, her anlamda tasarım harikası diyebiliriz.

Musluk Batarya Modelleri

Genel olarak markalarına ve modellerine göre fiyatları da değişim göstermekte. Bunun yanı sıra,  çok cüzi miktarlarda normal bir musluk alabilirsiniz elbette ama 200 TL ye kadar çıkan fiyatlarla çok daha özellikli ve modern bir musluk alabilmeniz de mümkün.