Evinin mobilyasını yenilemek isteyenler, sizler için Telesetin 2011 koleksiyonu hakkında bilgiler sunmak istiyoruz bu yazımızda

teleset1 300x187 2010 Teleset koleksiyonu

Türkiyenin ilk paketlenmiş modüler mobilya üreticisi Teleset, bağlı bulunduğu Birlik Şirketler Grubu bünyesinde yaşanan yeni yapılanma sonrasında atağa kalktı!

Elli yılı aşkın kaliteli üretim geleneğini çağdaş ev yaşamına kazandırdığı yenilikçi tasarımlarıyla sürekli daha ileriye taşıyan Teleset, koleksiyonlarında her yıl yaptığı değişikliklerle yaşamlarımıza yeni güzellikler katıyor.

Telesetin 20110 yılı için geliştirdiği modeller, modern çizgilerinin yanısıra ergonomik özellikleri ile de dikkati çekiyor.

Bu kaliteli ürünlere ekonomik fiyatlarla ulaşılabilmesi de tüketicinin tercihinde belirleyici bir rol oynuyor.

Teleset, bu önemli avantajları sayesinde gerek yeni evlenenler, gerek evinin dekorasyonunu yenileyecekler için mükemmel bir alternatif oluşturuyor.

Teleset koleksiyonları, özellikle bu yıl ağustosa gelen ramazan ayı dolayısıyla erken yaşanacak olan düğün sezonunda yeni yuva kuracakların da ilk tercihi oluyor. Mutluluğa yelken açacak çiftler , evlerinin mobilya ihtiyaçlarını Telesetin Türkiye genelindeki 86 mağaza ve bayiinden temin edebiliyorlar.

Telesetin yatak odaları, yemek odaları, çocuk ve genç odası grupları ile oturma grupları, başlangıçta bütçelere göre temel özellikleriyle satın alınabiliyor. Bu mobilyalar, zaman içinde gelişen maddi imkanlar ve gereksinimler doğrultusunda eklenebilen işlevsel üniteleriyle zengileştirilebiliyor