Evlerin her bölümünün olmazsa olmazı olan halılar bu yıl da birbirinden renkli ve şık modelleriyle bayanların ilgisini çekmektedir. 2016 renkli halı modelleri yeni evli çiftlerin tercih ettiği modellerdendir. Sadece yeni evlenen çiftler değil eski tarz demode olan modellerden sıkılan bayanlar da evlerinin belli bölümlerinde olan halıları değiştirmek isteyebilir ve bu modellere göz atmak isteyebilirler.

Evlenirken beyaz halı modellerini alan bayanlar çocuk sahibi olduktan sonra bu modelleri raflara kaldırmak zorunda kalmaktadır. Çocuklu bir ev için bu modeller pek de uygun olmamaktadır. Evlerinizin hemen kirlenmesini istemiyor ve uzun süre temiz olmasını istiyorsanız yapmanız gereken modern renkli halı modelleriyle değiştirmek olacaktır. Hem evinize farklı bir hava katacak hem de içinizi ısıtacak bu modellerini evinizin salonunda kullanabileceğiniz gibi mutfağınızda da kullanabilirsiniz.

Tabi bahsi geçen şık renkli halı modellerini tercih ederken mobilyalarınızın tek renk olmasına da özen göstermeniz gerekir. Yani beyaz bir oturma grubu olan birinin evine bu modellerden almasında herhangi bir sakınca bulunmaz. Ancak renkli ise mobilyalar uyum sağlanması açısından yeni sezon halı modellerinden kullanılması yerinde olacaktır.