Yeni bir yılın yaz ilkbahar aylarının gelmesiyle birçoğumuz için tadilat planları zamanlanmaya başladı. Belli renk ya da belli ölçütlerde ürünler aklımızda oluştu ve yavaş yavaş araştırmaya başladık, hatta belki de aldık bile. Bu konuda sizlere özellikle seramik ya da diğer bir deyişle fayans konusunda 2013 modelleri ile ilgili fikir vermek istiyoruz.

2013 Seramik Modelleri deyince aslında bazı belli başlı modeller ön plana çıkmaktadır. Bunları özetle şöyle sıralayabiliriz;

Mutfaklar için tezgâh arası seramik karolar: Bu konuda gümünüzde cam mozaikler her ne kadar ön plana çıksa da küçük parçalar gibi görünen ama aslında 30x60cm gibi büyük ebatlara sahip olan seramik parlak karolar revaçta ve dolap renginize göre bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Maliyet açısından da bu ürünler daha uygun olacaktır.

Mutfaklar için yer ve duvar karoları: Parlak ya da mat seramik karolar tercih edebilirsiniz.

Banyo seramikleri ya da diğer bir deyişle fayans: Parlak ya da mat seramik karolar tercih edebilirsiniz.

Genel kullanım ev için yer karosu: Tercihinize ve zevkinize göre parlak ya da mat seramik karolar ya da porselen tercih edebilirsiniz.

Geniş mekân ya da işyerleri için yer karoları: Muhakkak daya dayanıklı olan porselen karolar kullanınız. Siz siz olun yoğun kullanıma maruz kalan mekânlara porselen karo kullanınız.