Bu yılın da sonuna geliyoruz. Kendinizi yılbaşı gecesine şimdiden hazırlamaya başlamışsınızdır. Peki ya evleriniz… Evleriniz 2013 yılına hazır mı? Odalarınızda hakim olan çizgi, yeni yıla ayak uydurabilecek mi? Bu soruların cevabını siz verebilirsiniz. Evinizin oturma odasına ya da yatak odasına şöyle bir bakın. Odalarınızda hakim olan çizgiyi ve tarzı görmek, zor olmasa gerek. Aslında bakmanıza da gerek yok. Odalarınızda hakim olan tarzı siz daha iyi biliyorsunuzdur. Daha eski zamanlara baktığımızda modern çizgiler ile donatılmış evlerin trend olduğunu görebiliriz. 2013 yılına doğru ise modern evler yerini Osmanlı dönemine ait figürler içeren ev dekorasyonu ürünlerine bıraktı. Bu hakimiyeti daha çok mobilyada görebiliriz. En ince detayına kadar tasarlanan mobilyaların işlemeleri de büyük önem taşımakta. Osmanlı figürlerinin hakim olduğu mobilyalar yeni yıla hazırlanırken evinizde yer edinmeli.

Neden Osmanlı döneminden izler taşıyan mobilyalar trend diye merak edenleriniz olabilir. Bunu, bu sene yaygınlaşan Osmanlı dizilerine bağlayabiliriz. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Osmanlı dönemi dizileri, sanıyoruz yeni yılda dekorasyon modasını belirleyecek.

Peki 2013 yılında ev dekorasyonu çizgisi Osmanlı dönemine ait ürünler ile sınırlı mı kalacak? Tabii ki hayır. Ama modern ev dekorasyonu ürünlerinin yanı sıra klasik ürünler daha revaçta, şu sıra. Avangard mobilyaları da unutmayın. Hatta klasikten ziyade avangard mobilyalar daha çok tercih ediliyor. Avangard bir yatak odası ya da oturma grubu… Aslında bakarsanız herşey sizin zevkinize kalmış. Siz, siz olun kesinlikle zevklerinizin dışında seçimler yapmayın. Hangisinin moda olması da zevklerinizin önüne geçmemeli. Yoksa sizi büyük bir hayal kırıklığı bekleyecektir. Bu detaya lütfen dikkat edin.